Όροι Χρήσης

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας creta-carob.com. Είμαστε μια εταιρεία που παίρνει το χαρούπι ως πρώτη ύλη και παρέχουμε καθετοποιημένη παραγωγή για όλα μας τα προϊόντα.  Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης πριν προχωρήσετε σε αγορές από το κατάστημά μας.

  1. Αποδοχή Όρων: Με την πρόσβαση και τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, αποδέχεστε πλήρως τους παρόντες όρους χρήσης και συμφωνείτε να τηρείτε όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.
  2. Προϊόντα και Περιγραφές: Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας με ακρίβεια, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για τη σύνθεση, την ποιότητα και τις διαθέσιμες ποσότητες. Ωστόσο, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ανακρίβειες ή λάθη στις περιγραφές των προϊόντων. Σας συνιστούμε να διαβάζετε προσεκτικά τις ετικέτες, τις οδηγίες χρήσης και τις προειδοποιήσεις πριν αγοράσετε ένα προϊόν.
  3. Τιμές και Πληρωμές: Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται σε ευρώ και περιλαμβάνουν το ΦΠΑ. Οι πληρωμές γίνονται μέσω ασφαλούς συναλλαγής με πιστωτική κάρτα ή άλλες αποδεκτές μεθόδους πληρωμής που παρέχονται στον ιστότοπο. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγξετε την ασφάλεια της σύνδεσης σας πριν αποδεχθείτε να προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή.
  4. Αποστολή και Παράδοση: Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την έγκαιρη αποστολή των παραγγελιών σας, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακριβή ημερομηνία παράδοσης, καθώς αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η τοποθεσία αποστολής και οι υπηρεσίες του φορέα αποστολής. Οι περισσότερες παραγγελίες παραδίδονται εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, αλλά υπάρχει πιθανότητα καθυστέρησης λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων.
  5. Επιστροφές και Ακυρώσεις: Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να αιτηθείτε επιστροφή ή ακύρωση της παραγγελίας σας εντός του οριοθετημένου χρονικού πλαισίου και σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και τις πολιτικές επιστροφών του καταστήματος. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να μην επιστρέφονται λόγω υγειονομικών ή ασφαλείας λόγων.
  6. Προσωπικά Δεδομένα: Κατά τη διαδικασία αγοράς, θα συλλέξουμε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες σύμφωνα με την πολιτική μας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση της παραγγελίας σας, την επικοινωνία μαζί σας σχετικά με την παραγγελία και την παροχή των απαιτούμενων υπηρεσιών. Δεν διανέμονται, πωλούνται ή αποκαλύπτονται σε τρίτους χωρίς την συναίνεσή σας, εκτός αν απαιτείται από τον νόμο ή αν είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της παραγγελίας.
  7. Πνευματικά Δικαιώματα: Όλα τα πνευματικά δικαιώματα σχετικά με το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όπως κείμενα, εικόνες, λογότυπα και γραφικά, ανήκουν στο κατάστημα ή στους συνεργάτες του. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αντιγραφή, η τροποποίηση ή η διανομή του περιεχομένου χωρίς την έγγραφη άδεια του καταστήματος.
  8. Αλλαγές στους Όρους Χρήσης: Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τους όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σας συνιστούμε να επανεξετάζετε τους όρους περιοδικά για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.
  9. Ευθύνη: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλειες, ζημίες ή τραυματισμούς που προκαλούνται από τη χρήση των προϊόντων που αγοράζονται. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης και ασφαλείας που συνοδεύουν τα προϊόντα και να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα με διακριτικότητα.
  10. Επικοινωνία: Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή παράπονα σχετικά με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή τις αγορές σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των παρεχόμενων στοιχείων επικοινωνίας.